• slideshow2
  • slideshow3
  • P1030833

Welkom bij Zakenkantoor Reeskens

Zakenkantoor | Reeskens is een toonaangevend familiebedrijf dat zowel bank als verzekeringsdiensten aanbiedt. Onze directe partner voor fiscaal advies en accountancy is Boekhoudkantoor Piet Degraeve.

Ons kantoor bestaat al ruim 40 jaar. Kennis, ervaring en een goede service staan dan ook centraal binnen ons kantoor. Deze jarenlange ervaring zorgt er voor dat we ons zowel tot particulieren als ondernemingen kunnen richten.

Logo Brocom
unnamed-1

profiel Zakenkantoor | Reeskens is een middelgroot kantoor dat zowel bank- als verzekeringsdiensten aanbiedt. Onze directe partner voor fiscaal advies en accountancy is Boekhoudkantoor Piet Degraeve. Vanuit Boechout,onze uitvalsbasis, richten we ons zowel tot particulieren, zelfstandigen, bedrijven als openbare besturen in België.


Reeds meer dan 40 jaar staat Zakenkantoor | Reeskens voor service en vertrouwen. Madeleine Vermeulen heeft de zaak opgestart in 1967. In 1994 is Lut Reeskens, één van haar drie dochters, mee in de zaak gestapt. Sinds 2009 is Katrien Degraeve, dochter van Lut, ook actief in de zaak.

In een wereld van voortdurende wijzigingen op verzekerings- en financieel vlak neemt ons kantoor graag de tijd om op basis van een persoonlijke analyse u wegwijs te maken in het grote aanbod en te zorgen voor de juiste service.

Ook uw vermogen wordt blootgesteld aan verscheidene risico’s. Zakenkantoor | Reeskens zal u op een onafhankelijke basis helpen bij het beheer en de uitbouw van uw vermogen maar zal ook zorgen voor de nodige bescherming.

aanpak Door onze jarenlange ervaring staat ons kantoor borg voor onderlegd advies en dienstverlening inzake verzekeringen, kredieten en bankieren. De ruime ervaring van onze medewerkers en de anticipatie op de steeds wijzigende marktevoluties zorgt ervoor dat we een correcte inschatting kunnen maken van de risico’s waar u aan wordt blootgesteld.


Voor onze bestaande klanten staan kwaliteit en correctheid centraal. Nieuwe klanten willen we graag beter leren kennen. Via een vrijblijvende analyse van uw huidig bank- en verzekeringsdossier, brengen we uw behoeften en verwachtingen in kaart.

Voor het bankwezen is onze rechtstreekse partner Record Bank.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar heeft ons kantoor geen bindingen met financiële groepen of verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen we premies en waarborgen van verscheidene verzekeringsmaatschappijen vergelijken en op basis hiervan een voorstel uitwerken.

Door het persoonlijk contact leren we u, uw doelstellingen en uw ambities kennen. Deze persoonlijke aanpak op maat, helpt zo om uw persoonlijk kapitaal veilig te stellen, te beheren en op te bouwen. Een gesprek rond successieplanning is hier dan natuurlijk ook niet weg te denken.

diensten

Zakenkantoor | Reeskens is uw partner voor bank en verzekeringen. Ook fiscaal kunnen wij ieder van u adviseren op vlak van fiscale wetgevingen, startende ondernemers, … wegens onze nauwe samenwerking met Boekhoudkantoor Piet Degraeve.

U kan ons altijd vrijblijvend contacteren via het contactformulier bij de topic “Contact” of via info@zakenkantoorreeskens.be

Zakenkantoor | Reeskens is een zelfstandig bankagent van Record Bank België. Record Bank behoort tot de groep ING, een solide internationale financiële groep waartoe ook ING België hoort. Record Bank staat sinds het begin bekend als een traditionele spaarbank, waar iedereen terecht kan.

De kracht van Record Bank bestaat uit de persoonlijke benadering via haar agenten, die een zeer klantgerichte dienstverlening bieden met steeds toptarieven op alle domeinen: sparen, beleggen en lenen.

Volg deze link voor de omvorming van de oude rekeningnummers naar het nieuwe IBAN formaat.

Bijstand

CARDSTOP +32(0)70 344 344
VISA +32(0)205 85 85

profiel

Zakenkantoor | Reeskens is een erkend BROCOM-verzekeringsmakelaar. Het BROCOM label is uw garantie voor keuze, service en de verdediging van uw belangen in alle onafhankelijkheid.

Ons kantoor werkt met verschillende verzekeringsmaatschappijen en kan u daardoor ook steeds de beste tarieven voor de meest volledige dekking bieden, dit alles aangepast aan uw behoeften.

Onze verzekeringspartners kan u terugvinden onder het topic “Partners”.

Bijstand

Mercator +32(0)3 870 95 70
Nateus +32(0)2 210 96 96
AXA +32(0)2 550 05 55
Optimco +32(0)3 253 62 55
VIVIUM +32(0)7 815 40 40
DKV +32(0)2 230 31 32
Europ Assistance +32(0)2 533 75 75
Carglass +32(0)800 13 636

BIBF Advies nodig bij de steeds wijzigende fiscale wetgeving of andere zaken?
Contacteer ons op: info@pietdegraeve.be

Boekhoudkantoor Piet Degraeve werd opgestart in 1984 door Piet Degraeve, belastingsconsulent, later erkend boekhouder-fiscalist. Sinds het begin kende het boekhoudkantoor een constante groei. Daarom werd besloten om in 1994 een medewerker in dienst te nemen, Ben Heylen. Als erkend lid van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (B.I.B.F.) wordt ons kantoor gedragen door Piet en Ben, beide beroepsbeoefenaars die borg staan voor kwaliteit en service in een brede waaier van boekhouding, fiscaliteit en administratie.

Dankzij een goede vertrouwenssfeer met deskundige begeleiding en permanente vorming is Boekhoudkantoor Piet Degraeve uitgegroeid tot een dynamisch kantoor, waarbij wij onze beroepskennis en know-how graag ten dienste stellen van ons klantenbestand.

piet_en_ben
Onze service:
- Startersservice
- Oprichten van vennootschappen en opstellen van een financieel plan
- Boekhouding van vennootschappen, eenmanszaken en vrije beroepen
- BTW-aangiftes
- Fiscaal advies en aangiften

mercator axa europassistance euromex dkv amma cardif fortuna deltalloyd nateus ag optimco vivium ZA allianz generali

profiel


Ons Adres

Oude Steenweg 94
2530 Boechout
tel : 03 454 06 08
fax : 03 454 24 18
mail: info@zakenkantoorreeskens.be

Openingsuren:

Ma: 08h30-12h30 en 13h30-17h00
Di: 08h30-12h30 en 13h30-17h00
Woe: 08h30-12h30 en 13h30-17h00
Do: 08h30-12h30 en 13h30-17h00
Vrij: 08h30-12h30 en 13h30-17h00

Buiten de kantooruren altijd mogelijk om een afspraak te maken.

Neem contact op

Voor informatie over prijzen en het volledige aanbod kan u ons via onderstaand formulier bereiken.